Pittig Halloween Inspiratiepagina

Mummy hotdog pittig

Het is altijd leuk om met een feestdag je in de keuken uit te sloven en je familie en gasten te verwennen met culinaire hoogstandjes, zeker tijdens pittig Halloween. Denk aan bloedsoep, afgesneden vingers hotdogs en natuurlijk niet te vergeten mummy worstjes. Welkom op de eetinspiratie pagina van Dekker Pepper die jouw Halloween pimpen met leuke gerechten die het goed doen met hot sauce en chilipepers. Enjoy! Wij wensen jou een pittig Halloween!

Lekkere gekke pittige tussendoortjes!

En met een snufje cayenne peper of een paar druppeltjes hot sauce kan je ook deze gerechten een lekkere twist geven.

 

Met name de hotdogs en mummy worstjes lenen zich geweldig voor een mooie hete saus. Niet alleen lekker maar ook heerlijk bloederig!

 

De hoofdmaaltijd is pompoen met gepureerde hersenen, bloedsoep ala bloody mary en zombiepompoen met feta. Heel goed te combineren met gedroogde pepers om zo net even de gewenste hitte te krijgen voor de volwassenen.

 

En dan nog even de maaltijd afronden met wat koffie en spice! Pumpkin spice latte of een cappuccino met vogelverschrikker en een klein beetje cayenne of gemaken chipotle of een blokje pittige chocolade.

En nog even wat andere inspiratie, wat dacht je van:

  • Pizza met kaasspoken
  • Bloody Mary spuiten
  • Gesuikerde appels op zoethout stokjes
  • Aardbeien in witte chocolade
  • Pompoentaart met vogelverschrikkergezicht

Hopelijk heeft dit je wat inspiratie gegeven om ook deze Halloween wat leuks op tafel te zetten. Veel plezier!

Heb je zelf leuke ideeen en wil je jouw inspiratie met ons delen? Stuur ons dan een email via de contact gegevens onderaan de website.

Een mooi en pittig Halloween gewenst!