Reseller worden?

Wil jij ook ons assortiment verkopen in je webshop of fysieke winkel of gebruiken in je restaurant? Dat kan!

Zijn jouw klanten op zoek naar iets unieks, anders of boven gemiddeld geinteresseerd in culinaire ontdekkingen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Pittige producten zijn bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Daar waar de gemiddelde Nederlander vroeger een verdwaald potje sambal of flesje Tabasco had staan, zien wij tegenwoordig dat meer mensen pittig eten en dat het aantal pittige producten in de voorraadkast behoorlijk is toegenomen. Sterker nog jaarlijks groeit deze markt nog steeds en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar meer toeneemt. Als het niet de pittige chips zijn dan zijn het wel de meer exotischere sauzen of zelfs gedroogde pepers maar denk ook aan broodbeleg zoals pittige jam. Van extreem heet tot een vleugje pit, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en daarin kunnen wij helpen jouw klanten op de juiste manier te voorzien in hun behoeft. 

Neem voor meer informatie contact op het Pieter Dekker (pieterdekker@dekkerpepper.nl of bel met 06-290 27 775).

Groot, uniek en gevarieerd assortiment

Met meer dan 50 pittige producten hebben wij een groot assortiment om een mooie selectie te maken voor je webshop, fysieke winkel maar ook voor in je restaurant (op de tafel voor je klant of in de keuken om je gerechten te verrijken). Van super mild tot heeeeeeeel heet, wij leveren alle soorten pit voor alle soorten klanten. 

Persoonlijke service

Bij ons bent u geen nummer, wij kennen je bij naam. Samen bespreken wij de mogelijkheden en adviseren wij je welke mogelijkheden er zijn en wat goed zal werken in jouw situatie. Wij kijken naar zaken als wat werkt er voor je klanten, hoeveel voorraad moet je wel of juist niet willen hebben maar ook welke prijzen passen er goed bij je klanten. Daarnaast beland je bij ons niet in een wachtrij van de klantenservice, direct contact, snel gelegd en wij weten waar het over gaat.

Snel geleverd

Alle bestellingen die voor 16:00 binnen komen (dus ook voor resellers en groot gebruikers) worden mits de voorraad toereikend is dezelfde dag nog verzonden. Mocht er een voorraad anders uitpakken dan nemen wij telefonisch contact met je op om door te spreken wat wij het beste kunnen doen.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op (pieterdekker@dekkerpepper.nl of bel met 06-290 27 775).